Jirkovský rentgen dosluhuje. Radní doporučili, aby se koupil za peníze města nový
Ilustrační foto zdroj:CC0
Chomutov

Jirkov - Před osmi lety koupila jirkovská radnice na Polikliniku Jirkov místním lékařům rentgen, který nyní ale dosluhuje. Zastupitelé tak teď budou stát znovu před tím samým rozhodnutím. Mají jirkovským lékařům pořídit nový přístroj za peníze města? Radní doporučili investici schválit. Informovala o tom jirkovská radnice.

Radní doporučují zastupitelům schválit zařazení nákupu rentgenového přístroje na Polikliniku Jirkov v hodnotě 4,5 milionu korun jako novou investiční akci do letošního rozpočtu. Náklady budou hrazeny z Fondu rezerv a rozvoje.

Stávající rentgen je v provozu už osm let a letos mu též končí servisní smlouva. S ohledem na udržení kvality vyšetření pacientů je podle lékařů pořízení nového rentgenového přístroje na polikliniku nutností.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru