Cizinec (55) přišel v nočním klubu na Chomutovsku o značnou sumu peněz. Ukradli mu je, když se sprchoval
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutovsko – Na návštěvu nočního klubu v jedné z obcí na Chomutovsku jistě dlouho nezapomene 55letý cizinec. Obrali ho tady o poměrně značnou sumu peněž.

Do klubu muž podle všeho zavítal za účelem sexuálního vyžití. Radovánky se mu ale pořádně prodražily. Okrást ho tady měla 30letá žena z Jirkova. “Ta měla využít nestřeženého okamžiku a nepozornosti klienta. Údajně ve chvíli, kdy se muž sprchoval, mu měla z jeho peněženky odcizit finanční hotovost ve výši tisíc euro,” sdělila policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Muž na to, že byl okraden o peníze na místě nepřišel. Tuto nepříjemnost zjistil až po svém návratu do vlasti, kde pak věc oznámil. “Po prověření věci chomutovskou policií bylo v těchto dnech ženě z Jirkova sděleno obvinění pro trestný čin krádeže,” doplnila policejní mluvčí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru