Pozor! U Klášterce stojí poškozený náklaďák. Řidič si zničil korbu o větev
Ilustrační foto Zdroj_CC0
Chomutov

Chomutovsko - Dvě neobvyklé dopravní nehody se staly v pondělí 17. června krátce před polednem v Ústeckém kraji. Na Chomutovsku si řidič nákladního auta shodou náhod poškodil korbu vozu o větev. V Ústí nad Labem najelo osobního auto do odkryté kanalizační vpusti.

Nehoda na Chomutovsku se stala v 11.55 hodin na silnici 224 u Klášterce nad Ohří. Nákladní vůz havaroval asi 4 kilometry nad obcí Hradiště ve směru na Vejprty. Podle informací od policie se řidič nákladního vozu vyhýbal protijedoucím autům a poškodil si při tomto manévru korbu náklaďáku o větev stromu.

Vůz musel být kvůli poškození odstaven. Silnice je proto sjízdná se zvýšenou opatrností. Nehoda se bude odstraňovat zřejmě až do 15.00 hodin. Nikdo při kolizi nebyl zraněn.

V Ústí nad Labem havarovalo v 11.45 hodin osobní vozidlo v ulici K zahrádkám. Nehoda se stala kvůli odkrytému víku u kanálu. I tato kolize se naštěstí obešla bez zranění.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru