Někdo mi vykopl dveře, bojím se, volala žena na policii. Agresorem byl její syn, prý chtěl matku zachránit
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutov – K podivnému případu byli přivoláni strážníci chomutovské městské policie. Zavolala je žena, které někdo vykopl dveře. Záhy se ukázalo, že to byl její vlastní syn, který chtěl matku údajně zachránit.

Případ se stal v Palackého ulici v Chomutově. Žena volala na státní i městskou policii. Policistům do telefonu řekla, že jí někdo vykopl dveře a pohybuje se po bytě. Když na místo dorazili strážníci, dotyčná uvedla, že dveře vykopl její syn a ona z něj měla strach. Muž už se ale v bytě nenacházel. Hlídky městské policie ho našly o několik ulic dál a vrátily se s ním do místa bydliště jeho matky. Muž k celému incidentu uvedl, že dveře vykopl proto, že se o svoji mámu bál. Měl prý za to, že snědla větší množství léků.

Případ si převzala k dalšímu prošetření státní policie.

0404dvere

Vykopnuté dveře. Foto: Měp Chomutov

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru