Nákupní park na okraji Chomutova se rozrůstá o další obchody. Bude tady i nové občerstvení
Nové obchody. Nákupní park rozšíří svou rozlohu podél železniční tratě o téměř 2 000 metrů čtverečních.
Chomutov

Chomutov - Otvická obchodní zóna se v létě rozroste o nové obchody. Rozšíří svou rozlohu podél železniční tratě o téměř 2 000 metrů čtverečních.

V nákupním parku na okraji Chomutova se objeví nové prodejny se sportovní vybavením, elektronikou a domácími potřebami. Přibude také občerstvení.

Stavbu samotného obchodního centra provází více úprav - od stavby nového kruhového vjezdu, který zlepšil dopravní obslužnost obchodního centra i okolí, po demolice staré čerpací stanice, která uvolní místo novým prodejnám.

Záměrem Saller Group je vytvoření nadregionálního centra s velmi širokou nabídkou služeb, která nebude mít v blízkém okolí konkurenci.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru