Zoopark má nový web. Funguje bez problémů i na mobilních telefonech
Úvodní strana nového webu zooparku.
Chomutov

Chomutov - Chomutovský zoopark má za sebou další zásadní změnu ve své prezentaci. Po změně loga a marketingového vizuálu přichází s novou podobou webových stránek. Spustil je ve středu 22. května.

Změna je patrná na první pohled. Barvy, fotografie i texty jsou oproti původnímu webu moderní a svěží. Zároveň je struktura stránek stavěna tak, aby návštěvníci měli všechny zásadní informace k dispozici hned nebo na pár kliknutí. „Hodně jsme dbali na to, aby nový web nebyl jen hezký, ale především aby byl funkční,“ potvrzuje ředitelka zooparku Věra Fryčová.

Daleko jednodušší a uživatelsky příjemnější jsou třeba formuláře na adopci zvířat. „Díky rozbalovací nabídce stačí párkrát kliknout, vybrat zvíře a vyplnit základní údaje. Všechno je opravdu intuitivní,“ doplnila Věra Fryčová.

Do budoucna přibude také možnost platit přes webové stránky i vstupné nebo si zarezervovat jízdu třeba na Pohádkové safari.

Kalendář akcí a další

Kdo se chystá do zooparku na víc než na příjemnou procházku, tomu poslouží přehledný kalendář akcí, který obsahuje nejen ty velké jako Probouzení medvědů či Den dětí, ale třeba i pravidelná krmení zvířat či jízdy Safari expresu. Přespolní návštěvníci si zase mohou utvořit představu o lákadlech areálu díky interaktivní mapě, do níž se budou ještě další informace doplňovat.

Samozřejmostí je stránka s aktualitami a fotogaleriemi, popis všech atrakcí či nabídka výukových programů pro školy a školky. A co je důležité – na rozdíl od starého webu ten nový funguje zcela bez problémů také na mobilních telefonech.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru