AKTUÁLNĚ OBRAZEM: Těžká nehoda zastavila dopravu na silnici z Prahy. Motorkář narazil do osobního auta
Záchranáři ošetřují zraněného motorkáře. Foto: e-deniky.cz
Chomutov

Panenský Týnec - Všechny složky integrovaného záchranného systému zasahují u dopravní nehody na silnici číslo sedm mezi Louny Prahou. U Panenského Týnce se srazil motorkář s osobním vozidlem.

K havárii došlo ve směru od Prahy ve stoupání u odbočky do Panenského Týnce. Pro zraněného motorkáře přiletěl vrtulník letecké záchranné služby, který jej transportoval do nemocnice k dalšímu ošetření. Podle prvních informací má vážně poraněnou končetinu.

Přivolaní profesionální hasiči z Loun a dobrovolní hasiči z Panenského Týnce zajistili vozidla proti požáru, pomáhali zdravotnickým záchranářům a provádějí odstraňování následků havárie.

Doprava na hlavní spojnici Ústeckého kraje s Prahou byla během záchranné akce zastavena. S komplikacemi počítejte do osmé hodiny večerní. Přesnou příčinou nehody se zabývají dopravní policisté.

1505vyzvactenarum

2105mototynec2

2105mototynec3

Záchranné práce na místě dopravní nehody u Panenského Týnce. Foto: e-deniky.cz

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru