Řidič nadýchal v šest hodin ráno 2 promile. Vytasil se s kuriózní výmluvou
ILUSTRAČNÍ FOTO: PIXABAY.COM
Chomutov

Chomutovsko - O nepříjemném konci oslavy může mluvit muž z Chomutovska. Opilého za volantem ho totiž chytili na Chomutovsku policisté. Přestože bylo už ráno, měl v sobě 2 promile.

Policisté opilého motoristu zastavili v pátek v šest hodin ráno. I přes takto časnou hodinu byl řidič osobního auta na mol. Nadýchal kolem dvou promile. Svoji opilost ale policistům řádně zdůvodnil. “Řidič policistům uvedl, že oslavoval vítězství našeho hokejového týmu,” tlumočila mužova slova policejní mluvčí Alena Bartošová.

Tahle omluva ovšem motoristu nezachránila od podezření ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. Za to mu teď hrozí až roční trest odnětí svobody. Případ vyšetřují jirkovští policisté.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru