Strážníci chytali zloděje, kteří kradli v marketu ve Zborovské ulici. Jeden strčil do prodavačky
Zadržený muž. Zdroj: Měp Chomutov
Chomutov

Chomutov - Chomutovští strážníci zadrželi zloděje, který kradl ještě s kamarádem v obchodě. Při útěku jeden z pachatelů strčil do prodavačky.

Případ se stal ve Zborovské ulici v místním marketu. Když přijeli strážníci na místo, tak se již zloději v obchodě nenacházeli. Při obhlídce okolí hlídka spatřila ve dveřích prodavačku, která se držela za ruku. Žena strážníkům sdělila, že z prodejny bylo odcizeno zboží a při útěku do ní jeden ze zlodějů vrazil.

Oba lapkové pak běželi směrem k divadlu. Jeden ze strážníků se tím směrem okamžitě rozběhl a muže odpovídající popisu spatřil. Stále se snažili utéct, jednoho ze zlodějů ale strážník nakonec dostihl a chytil.

Zadržený muž se nakonec přiznal, že šel krást se svým kamarádem. Za pokladnou je chytila prodavačka, kterou jeden z nich odstrčil.

Muž byl převezen na státní policii, tady bylo zjištěno, že se jedná o osobu podezřelou z trestného činu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru