Klášterec bude v sobotu v České televizi. Ve městě a okolí se natáčely Cyklotoulky
Cyklotoulky se v Klášterci natáčely už loni v létě. Zdroj: město Klášterec nad Ohří
Chomutov

Klášterec nad Ohří - První letošní Cyklotoulky, které v sobotu 1. dubna v 8:20 odvysílá ČT sport, jsou z Klášterce nad Ohří. Natáčely se už téměř před rokem.

Pořad České televize se v Klášterci točil loni v létě. Nabídne turistům a návštěvníkům pozvánku na ta nejzajímavější místa ve městě a v okolí, která by na svých cyklotoulkách neměli vynechat.

Zástupci města provedli „cyklotuláka“ historickou částí města, kde potkali hraběte Thuna, lázeňským areálem, vypůjčili si pramici, vyjeli na vyhlídku u Černýše či na Sfingy pod Měděncem a navštívili další oblíbené zastávky cyklistů podél řeky nebo v horách.

Pořad můžete zhlédnout v těchto vysílacích časech:

Premiéra:
sobota 1. 4. - 08:20

Opakování
neděle 2. 4. po půlnoci 05:10
čtvrtek 6. 4. - 11:55
pátek 7. 4. - 08:30
pátek 7. 4. - 13:45

3103cykotoulky1

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru