Opilý cyklista šněroval silnici, všimli si ho strážníci
Strážníci dostihli cyklistu v Kamenné ulici. K pití alkoholu se přiznal. Foto: Měp Chomutov
Chomutov

Chomutov – Opilého cyklistu chytili strážníci Městské policie v Chomutově. Dotyčný si evidentně nedal jen jedno pivo na žízeň, ale přihnul si alkoholu pořádně. Ovládat bicykl mu činilo potíže, nejistá byla i jeho chůze.

Hlídka si muže všimla v ulici Vinná zahrada. Vycházel z křoví a na první pohled bylo vidět, že jeho koordinace pohybů není nejlepší, velmi nejistě jel i na kole. Strážníci pojali podezření, že je muž opilý.

Za cyklistou proto vyjela motorizovaná hlídka, která ho dostihla v Kamenné ulici a dala mu dýchnout. Muž se ani nesnažil zapírat, že před jízdou pil alkohol a poměrně vysoký výsledek dechové zkoušky to jen potvrdil. Na místo byla přivolána i státní policie, celá událost byla následně předána k dořešení příslušnému správnímu orgánu chomutovského magistrátu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru