Nájemníci z vyhořelého domu v Nových Ervěnicích museli na ubytovnu
Dům, kde hořelo. Zdroj: facebook, město Jirkov
Chomutov

Jirkov – Na třicet lidí muselo v pondělí 27. března večer kvůli požáru domu v Šimkově ulici v Nových Ervěnicích opustit své byty. Město některým z nich zajistilo náhradní střechu nad hlavou. Informuje o tom na svém facebooku.

Sedmnácti lidem včetně dětí sehnala radnice ubytování v městské ubytovně, jedna rodina šla do azylového domu, který provozuje Armáda spásy. Zbytek si sehnal ubytování po známých a příbuzných. Do svých domovů se budou moci nájemníci vrátit, jakmile jim to policie a hasiči dovolí. Delší dobu neobytný bude byt, kde hořelo, a nejspíš i byt o patro níže.

V domě v Šimkově ulici vypukl požár v půl sedmé večer. Hořelo v kuchyni bytu ve druhém patře domu. Vlivem požáru praskly stoupačky, byla proto vypnuta voda a plyn. Příčina požáru a škoda se vyšetřuje.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru