Bezva nápad. Klášterec bude mít velikonoční strom! Pomozte ho ozdobit
Takhle nějak by to mohlo nakonec vypadat. Ilustrační foto. Zdroj: facebook/město Klášterec nad Ohří
Chomutov

Klášterec nad Ohří - V Klášterci byl letošní Velikonoce chtěli oslavit trochu netradičně. Chystají tady ozdobit strom na náměstí kraslicemi. Jestli se tenhle nápad povede dotáhnout do konce, záleží i na vás.

Velikonočním stromem by se mohl na několik dní stát jeden ze stromů na náměstí. Dostat by mohl jméno třeba skořápkovník klášterecký.

Pokud se vám nápad líbí, stačí doma s rodiči, ve školkách a školách s paní učitelkou nebo jen tak s kamarády vyfouknout pár vajíček. Následně je zdobit podle vlastního vkusu, tradičně, barevně, jarně, velikonočně (fantazii se meze nekladou). Vyfouknuté kraslice opatřit třeba mašličkou (aspoň 30 cm dlouhou) a při procházce parkem přinést své výtvory (ideálně v krabičce na vajíčka, aby se nerozbily) na zámek, kde je zřízeno sběrné místo. Kraslice můžete spojovat do šňůr, do věnečků, budou se lépe věšet a bude to i krásně vypadat.

Své výtvory můžete odevzdat až do 18. dubna vždy od středy do neděle od 9 do 15 hodin na pokladně zámku. Na vybraný strom pak všechny kraslice organizátoři pověsí, a třeba se tak založí nová pěkná tradice. Jednadvacátého dubna při akci Velikonoce na zámku pak bude vyhlášeno, kolik kraslic se vám podařilo vyrobit.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru