Mladé ženy se hádaly na facebooku, pak se porvaly i ve skutečnosti
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Chomutovský policejní vyšetřovatel sdělil mladistvé dívce obvinění ze spáchání provinění porušování domovní svobody.

Důvodem k jeho rozhodnutí byla událost, ke které mělo dojít koncem ledna v Chomutově. "Obviněná se měla nejprve prostřednictvím facebooku pohádat s jistou mladou ženou kvůli muži, údajně jejímu bývalému příteli. Komunikace měla následně vyústit až v nechtěnou návštěvu v bytě poškozené a její napadení," uvedla tisková mluvčí Policie ČR Alena Bartošová.

Incident nakonec musely ukončit přivolané policejní hlídky. Zranění si nevyžádalo pracovní neschopnost. Vyšetřování nadále pokračuje.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru