Místo trávy oraniště. Kemp v Prunéřově zničila divoká prasata!
Rozrytá tráva mezi chatkami.
Chomutov

Kadaň – Jako na oraništi to v současné době vypadá uprostřed kempu v Prunéřově. Prostor mezi chatkami zničila divoká prasata. Město bude úprava a zabezpečení pozemku stát 200 tisíc korun.


Prunéřovský autokemp a koupaliště bude od letošního roku provozovat město Kadaň. Dosavadní nájemce skončil a nového vhodného člověka, který by se o koupaliště staral, se radnici sehnat nepodařilo. Areál bude proto spravovat příspěvková organizace města Sportovní zařízení Kadaň.

Pro město to bude znamenat spoustu práce. „O sezónu ale nechceme přijít. Lidé, kteří do kempu rádi v létě jezdí, by se už nemuseli vrátit,“ řekl starosta Kadaně Jiří Kulhánek. Před sezónou je nutné dát kemp i koupaliště do pořádku. Starosti městu přidělala divoká prasata, která prostor mezi chatkami v kempu rozryla takovým způsobem, že to tam teď vypadá jako na oraništi. „Úpravy kempu nás přijdou asi na dvě stě tisíc korun. Musíme rozoranou zem srovnat, plochu zatravnit. Aby se podobná situace neopakovala, počítáme též s výstavbou plotu,“ řekl starosta Kulhánek.

Mimo to bude město hledat na letní sezónu do kempu zaměstnance a shánět také nájemce do zdejší restaurace. Počítá se též s výstavbou dvou dalších nových chatek, které se postupně obnovují.

2103kemp

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru