Medvědi si dali svačinku a pelášili zpět do brlohu
Zpěvačka Linda Finková přináší do výběhu medvědů speciální dort z ovoce a zeleniny. Zdroj: zoopark
Chomutov

Chomutov – V chomutovském zooparku probudili ze zimního spánku medvědy. Z vyhřátého brlohu se jim sice moc nechtělo, s přibývajícími teplejšími dny se ale budou ve výběhu pohybovat čím dál tím častěji. Přijďte se podívat!


Tradiční předjarní akce, která zahajuje v zooparku návštěvnickou sezónu, se uskutečnila o uplynulém víkendu. Nera, Noru, Michala a Míšu pomáhala vzbudit zpěvačka Linda Finková. Medvědi si pochutnali na speciálních dortech, ale z vyhřátých pelechů se jim moc nechtělo. Nero s Michalem si po vydatné svačince zase lehli zpátky do brlohu, kde trávili většinu zimy. Samice Nora a Míša jsou ale už čipernější a častěji se pohybují po expozici. S teplejšími dny se bude aktivita všech medvědů nadále zvyšovat.

2003medved4

2003medved5

2003medvedi2

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru