AKTUALIZUJEME: Při tragické nehodě dvou kamionů zemřel ráno na Šebestiánu spolujezdec, řidič je v nemocnici
Jeden z havarovaných kamionů. Foto: e-chomutovsko
Chomutov

Hora Svatého Šebestiána - Tragická dopravní nehoda se stala v úterý 19. února brzy ráno v Hoře Svatého Šebestiána. Střetly se tady dva kamiony. Při nehodě jeden člověk zemřel.

K tragédii došlo v pět hodin ráno. “Jedoucí nákladní vůz se střetl s odstaveným nákladním autem,” sdělila policejní mluvčí Irena Pilařová. Nehodu nepřežil spolujezdec z jedoucího kamionu, řidič ze stejného vozu byl se zraněními převezen do nemocnice.

Vlivem nárazu se jednomu z kamionů vysypal částečně náklad na silnici, který poškodil projíždějící osobní auto. Na místě zasahovaly dvě hasičské jednotky. “Hasiči z nádrží havarovaných kamionů přečerpali 1200 litrů nafty,” sdělil mluvčí hasičů Lukáš Marvan s tím, že malé množství nafty uniklo na vozovku.

Silnice byla po nehodě uzavřena. Doprava je odkláněna na "starou č. 7". Následky nehody se pravděpodobně podaří odstranit až před polednem.

1902kamion1

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru