VIDEO: Noční požár ve věžáku! Museli evakuovat desítky lidí
Ilustrační foto
Chomutov

Klášterec nad Ohří - V sobotu 15. února 2019 došlo v brzkých ranních hodinách k požáru bytové jednotky na sídlišti Panorama v Budovatelské ulici. Hořelo v bytě ve věžovém domě.

Požár propukl v bytě v 7. patře a více než 60 lidí z vyšších pater muselo být evakuováno. Záchranné složky měly připravené stany, evakuační autobus a byla k dispozici tělocvična na blízké základní škole.

Starosta města Štefan Drozd byl u zásahu a evakuace přítomen: "Rád bych velmi poděkoval za skvělou práci všem přítomným záchranným složkám, hasičům, záchranářům, Policii ČR, městské policii i jednotce dobrovolných hasičů." Již po necelých dvou hodinách se evakuované rodiny mohly vrátit do svých domovů.

"Dle prvotních informací nebyl nikdo zraněn, policie nyní případ vyšetřuje," uzavírá Drozd.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru