Chlapce dohnal strach až k záškoláctví. Bál se svého třídního učitele
Ilustrační foto Zdroj:CC0
Chomutov

Kadaň - Kadaňská městská policie řešila případ záškoláctví. Zafungovala jako prostředník mezi toulajícím se žákem, rodinou a školou. Chlapec podle svých slov do školy nechodil, protože se bál svého učitele.

Asistentka prevence kriminality po osmé hodině ráno přivolala strážníky k nezletilému chlapci z osmé třídy, který měl být ve škole, ale místo toho se toulal po městě. Strážníkům se chlapec svěřil, že nebyl ve škole ani předchozí den. Jako důvod uvedl, že se do školy bojí jít, protože má strach ze svého třídního učitele. Ten na něj měl být údajně zlý.

Chlapec byl předán matce, která o problému nevěděla a přislíbila, že vše bude řešit a domluví si schůzku ve škole. Strážníci rovněž informovali o případu i zmíněného učitele.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru