Na horách panují ideální podmínky pro zimní sporty. Chcete lyžovat i ve všední dny? Víme, kde je to možné
Mezihoří v pondělí v deset hodiny dopoledne. Zdroj: webkamera Mezihoři
Chomutov

Chomutovsko – Teploty pod nulou a dostatek sněhu. Na horách v současné době panují ideální podmínky pro zimní sporty. Využívají toho i lyžařské areály. Vleky pojedou tento týden v Mezihoří, Alšovce i na Pyšné. Na Alšovce plánují ale provoz omezený, kvůli intenzivnímu zasněžování.

V lyžařském areálu Mezihoří bude během tohoto týden standardní provozní doba. V provozu bude velký vlek. Lyžovat si sem můžete zajet každý všední den od 10.00 do 16.00 hodin. O víkendu od 9.00 do 16.00 hodin. Večerní lyžování je od pondělí do soboty od 17.00 do 19.30 hodin.

Ve ski areálu Alšovka chtějí současné mrazivé počasí využít co nejvíce k dosněžování svahů technickým sněhem. Vleky se tady proto rozjedou až na večerní lyžování v úterý a ve středu, oba dny tradičně od 17.00 do 20.00 hodin. Celodenní provoz je v plánu od pátku a následně celý víkend s večerním lyžování v pátek a v sobotu.

Ski areál Pyšná je tento týden v běžném provozu od 10.00 do 16.00 hodin a večer od 17.00 do 20.00 hodin. Sjezdovky jsou upravené a parkoviště vyhrnuté, vzkazují provozovatelé.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru