Muž rušil hlasitou hudbou noční klid. Je to můj pozemek, můžu si dělat, co chci. Tvrdil strážníkům
Ilustrační foto Zdroj:CC0
Chomutov

Kadaň - Svérázný přístup má k rušení nočního klidu muž z Kadaně. Když ho městská policie přijela upozornit, že hlasitou hudbou ruší spící sousedy, tak argumentoval tím, že co si dělá na svém pozemku, je jen jeho věc. Případ se stal na začátku ledna, teď o něm informovala kadaňská městská policie.

Na hlasitou hudbu, která vycházela z objektu v ulici Kpt. Jaroše, si stěžovali lidé strážníkům o půlnoci. Při příjezdů hlídky bylo slyšet hlasité dunění a zpěv. Muž, který byl za to odpovědný, se hájil tím, že jde o soukromý pozemek, kde si může dělat, co chce, a celou věc projedná se svým právníkem.

Strážníci ho upozornili, že porušuje noční klid. Muž tedy nakonec slíbil, že hudbu ztiší. Celý případ byl předán k projednání správnímu orgánu, protože ke stejnému přestupku došlo již 7. prosince loňského roku.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru