Na chomutovském náměstí se už staví umělý kopec. Vánoční bobování je tady!
Speciální kovová konstrukce se na chomutovském náměstí začala stavět v pondělí. Zdroj: město Chomutov
Chomutov

Chomutov – Chomutov bude mít opět bobovou dráhu přímo v centru města! Po roce tady znovu vyrůstá umělý kopec, na kterém se budou moci vyřádit děti i dospělí. Bobovat se začne v úterý 18. prosince, a bez ohledu na počasí se bude jezdit celých pět dnů! A letos se můžete dokonce těšit i na několik novinek.

Speciální kovová konstrukce se na chomutovském náměstí začala stavět v pondělí. Vysoká je pět metrů, vytvořená umělá bobová dráha bude mít 25 metrů. Do úterý by měla být zasypána sněhem a vánoční bobování může začít.

Na umělém kopci se děti budou moci vyřádit denně od deseti do osmnácti hodin až do 22. prosince. Organizátoři slibují, že sníh tady zůstane po celých pět dnů, i kdyby teploty vystoupaly nad nulu.

Letos na děti čeká malé překvapení na trati. Další novinkou je lepší osvětlení dráhy, a hlavně zázemí v podobě vyhřívaných stanů s tepelnými lampami, kde se bude možné ohřát, což zřejmě ocení především rodiče. Na kopci se bude jezdit na sněžných kluzácích, které se budou na místě opět zdarma půjčovat.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru