Na ”třináctce” boural opilý řidič. Přejel travnatý pás a skončil v protisměru!
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutovsko / Mostecko – Na silnici I/13, která spojuje Chomutov s Mostem, boural opilý řidič. Jeho vůz skončil v protisměru. Bylo velké štěstí, že v ten moment po vedlejší silnici zrovna nikdo nejel. O nehodě informovala v pondělí policie.

K nehodě došlo v sobotu. Kolem osmé hodiny ranní řidič osobního vozidla značky Škoda jel od Chomutova na Most a poblíž Komořan pravděpodobně usnul. S vozidlem přejel přes travnatý dělící pás do protisměru, kde v jízdě pokračoval a poté zůstal stát.

“Policisté u motoristy provedli dechovou zkoušku na alkohol, která byla opakovaně pozitivní s výsledkem 1 promile alkoholu,” sdělila policejní mluvčí Ludmila Světláková s tím, že ke zranění řidiče, ani nikoho jiného, naštěstí nedošlo.

Škoda se vyšplhala na částku 51 000 korun na vozidle a poškozením keřů na silnici I/13.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru