Jirkov je nejlepší v kraji v třídění elektroodpadu. Město získá finanční odměnu
Zástupci města s certifikátem za krajské vítězství v soutěži Aktivní obec. Vpravo starostka Darina Kováčová, vlevo Vladimíra Brzáková z odboru majetku města a útvaru investic, která město do soutěže přihlásila. Uprostřed pak Iva Červená z regionální pobočky ASEKOLu pro Ústecký a Liberecký kraj. Zdroj: město Jirkov
Chomutov

Jirkov - Krajský titul Aktivní obec 2018 získal Jirkov v soutěži, která podporuje sběr vysloužilých elektrozařízení. Kromě certifikátu obdrží město také finanční ocenění ve výši 20 tisíc korun.

Soutěž pořádá druhým rokem společnost Asekol, a to v celé republice. Jirkov získal nejvíc bodů ze všech měst přihlášených v rámci Ústeckého kraje. Rozhodující bylo především množství vytříděného elektroodpadu v přepočtu na obyvatele. Ve sledovaném období (od dubna do září) v Jirkově dokonce stouplo o více než deset procent. Další body si město připsalo za propagaci třídění elektro-odpadu.

Certifikát s oceněním a titulem Aktivní obec si zástupci města včetně starostky Dariny Kováčové převzali nedávno v Mostě.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru