Máte přezuto na zimu? V noci zemřel muž, který jel v BMW na letních pneumatikách!
Noční tragická nehoda u Březové: Zemřel mladý spolujezdec, BMW mělo letní pneumatiky. Foto: Policie ČR
Chomutov

Chebsko - V pátek 14. prosince kolem 1:00 hodiny ráno došlo na dálnici D6 v katastru obce Březová ve směru na Cheb k tragické dopravní nehodě, při níž vyhasl jeden mladý lidský život.

Řidič ve věku 27 let a jeho o rok starší spolujezdec jeli v osobním vozidle značky BMW. "Řidič zřejmě nepřizpůsobil rychlost vozidla svým schopnostem, povětrnostním podmínkám a stavu vozovky, uvedl vozidlo do smyku a následně havaroval. Při dopravní nehodě utrpěl spolujezdec zranění neslučitelné se životem a řidič těžké zranění, se kterým byl převezen do nemocnice," řekal policejní mluvčí Zuzana Týřová.

Přesná příčina a okolnosti dopravní nehody jsou v současné době předmětem dalšího šetření. "Prozatím policisté zjistili, že řidič má platný zákaz řízení všech vozidel a dále, že na osobním vozidle nebyly užity zimní pneumatiky," uzavřela policejní mluvčí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru