Ilustrační foto
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutovsko – Na jednoduchý a přitom jak se ukázalo velmi účinný podvod přišli dva muži z Chomutovska (49 a 27 let). V obchodě si díky němu opatřili průtokový ohřívač s několikatisícovou "slevou". Stačilo přelepit na krabici etikety a nikdo si kupodivu vůbec ničeho nevšiml.

 

Muži se podvodu dopustili v prodejně spotřební elektroniky v Mostě. Vyhlédli si průtokový ohřívač. „Jeden z mužů měl uvnitř mezi regály přelepit u výrobku etiketu s cenou. Poté odešel a do prodejny vstoupil druhý, který měl z regálu vzít právě přelepený výrobek,“ popsala policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Muž následně odnesl ohřívač ke kase, kde místo skutečné ceny, která byla 13 490 korun, zaplatil jen 369 korun. Poté se zbožím opustil prodejnu, nasedl do auta s komplicem z místa odjeli.

V obchodě na podvod ale nakonec přišli a vše oznámili policii. Ta muže vypátrala. Teď jim hrozí až dvouleté vězení. Co s ukradeným ohřívačem udělali, policistům nesdělili.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru