Ilustrační foto
Ilustrační foto
Chomutov

Klášterec nad Ohří – V Klášterci začala v pondělí 13. března plošná deratizace kanalizačních sítí. Město se snaží vyhubit hlodavce, kteří se zde zabydleli.

Návnady pro hubení potkanů jsou kladeny zejména do otvorů, kde se hlodavci zdržují. Nejedná se o místa, která jsou volně přístupná domácím zvířatům. Přesto radnice doporučujeme chovatelům psů a koček, aby si na svá zvířata dávali větší pozor a nenechávali je bez dozoru volně pobíhat. Deratizace skončí 26. března.

Město v souvislosti s plošnou deratizací vyzývá všechny vlastníky nebo správce objektů (rodinných domů, bytových domů, restaurací, obchodů a dalších provozoven), horkovodů nebo kontrolních šachet, aby se k akci připojili a položili návnady proti hlodavcům i ve svých objektech.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru