Hasiči na střeše areálu ZKL. Foto: 4xhasiči Klášterec nad Ohří
Hasiči na střeše areálu ZKL. Foto: 4xhasiči Klášterec nad Ohří
Chomutov

Klášterec nad Ohří – Silný vítr nedělal v pátek 10. března problémy jen na horách. Trhal také střechu v areálu ZKL Klášterec.

Nárazový vítr v areálu ZKL poškodil střešní krytinu a hrozilo, že uvolněné plechy odletí do okolí a způsobí někomu zranění. V areálu proto dopoledne zasahovali klášterečtí a chomutovští hasiči. Za pomoci vysokozdvižné plošiny vylezli na střechu, uvolněné plechy sundali a zbylé provizorně uchytili.

1003strecha3

1003strecha4

1003strecha

Silný vítr v pátek působil problémy na více místech, především lámal stromy. V Jirkově dokonce dva stromy spadly do telefonního vedení. Na horách nárazový vítr sfouknul ze silnice do příkopu dva autobusy. Více jsme psali zde: 

[article]6582[/article]

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru