Ilustrační foto
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutovsko – Policisté chytili zloděje, který má na svědomí několik vloupaček do chat ve Vejprtech a Loučné. Skončil ve vazbě.

Mladý muž vykrádal chalupy na konci loňského roku. V Loučné vykradl hned tři. Odnesl si různé věci, například krbová kamna. Svým jednáním způsobil vlastníkům škodu za téměř 114 tisíc korun.

Další chatu pak "navštívil" ve Vejprtech. Uvnitř opět všechno prohledal a odcizil krbová kamna, přímotop, motor a další věci. Škoda byla stanovena na 16 tisíc korun. Poslední krádež spáchal v polovině ledna letošního roku opět ve Vejprtech. Tentokrát ale kradl doma u svého známého ve Vrchlické ulici. Sebral mu 1500 korun, které byly uložené v obývací stěně.

Policisté mladého zloděje obvinili z krádeže, porušování domovní svobody a poškození cizí věci. Na soud si počká ve vazební věznici v Litoměřicích.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru