V bytě nebylo po ohni ani památky. Foto. Měp Chomutov
V bytě nebylo po ohni ani památky. Foto. Měp Chomutov
Chomutov

Chomutov – Zmatená žena zalarmovala strážníky chomutovské městské policie. Tvrdila, že u ní doma hoří. Místo hasičů ale nakonec přijela do bytu lékařka.

Podle ženy mělo hořet v bytě v pátém patře panelového domu v Kyjické ulici. Když na místo dojeli strážníci, nebylo po ohni nebo kouři nikde ani památky. Obyvatelka bytu ale stále křičela, že hoří. Následně tvrdila, že ji polil někdo dveře benzínem a zapálil je. Strážníci pojali podezření, že je žena buď opilá nebo pod vlivem nějakých medikamentů. Hlídka následně zjistila, že dotyčná bere léky na tlak. Přes operační středisko byla kontaktována její ošetřující lékařka, která uvedla, že pokud by se situace opakovala, mají ji strážníci okamžitě zavolat.

Vzhledem k tomu, že v odpoledních hodinách se situace skutečně opakovala a žena opět dělala divné věci, městská policie lékařku ihned vyrozuměla. Tak přislíbila, že ženu zkontroluje.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru