Podezřelý z krádeže
Podezřelý z krádeže
Chomutov

Chomutov – Policisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání po neznámém muži, který je podezřelý z krádeže dvou bezpečnostních kamer z panelového domu v Chomutově.

Kamery zmizely z panelového domu v Havlíčkově ulici v noci 2. března. V uvedené době se na místě pohyboval neznámý muž, kterého zachytily kamery.

Dotyčnému je asi 30 let a má výrazný nos. Na hlavě měl pletenou čepici světlé barvy a navléknutou kapuci, oblečen byl do světlé zimní bundy. Na levém rukávu bundy měl výšivku ve tvaru kruhu s nápisem (kousek nápisu DEST FABRICS).

Jakékoli poznatky, které by vedly ke ztotožnění neznámého muže, mohou lidé volat na bezplatnou linku 158 nebo přímo na chomutovskou policii v Černovické ulici - telefon 974 447 700.

K obdobné krádeži bezpečnostní kamery ze zdi budovy došlo již 27. února kolem půlnoci v Jiráskově ulici v Chomutově.

0603pachatelbunda

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru