AKTUÁLNĚ: Havárie u Sulce, vozidlo šlo přes střechu, zasahují záchranáři
Ilustrační foto
Chomutov

Sulec – K dopravní nehodě jednoho osobního vozidla došlo v neděli krátce před osmnáctou hodinou na začátku obchvatu u Sulce na Lounsku. Probíhají záchranné práce.

Automobil zatím z nezjištěných důvodů vylétl ze silnice a přetočil se přes střechu. Podle posledních informací redakci utrpěli zranění dva lidé, kteří se dostali z automobilu a byli při vědomí.

Doprava je v tuto chvíli podle dopravního servisu Policie ČR vedena po obchvatu, probíhá vyšetřování nehody. Z aktuálních informací dopravní aplikace Waze nevznikají v místě kolony.

Dostali jste se k dopravní nehodě? Stojíte v koloně? Informujte ostatní čtenáře! Pošlete nám zprávu s fotografií na WhatsApp na číslo 604 315 995 nebo do zpráv na náš facebookový profil. Poslat můžete i e-mail na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Děkujeme.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru