Muž slyšel, jak sousedka volá z bytu o pomoc. K domu spěchali strážníci, hasiči i záchranka
Ilustrační foto
Chomutov

Kadaň - Strážníci kadaňské městské policie a hasiči pomáhali ženě, která doma spadla z invalidního vozíku a nemohla se dostat zpět. Zraněná žena skončila v nemocnici.

Na městskou policii se obrátil soused ženy, který slyšel volání o pomoc. Strážníci zjistili, že žena spadla z invalidního vozíku a leží již delší dobu na zemi. Stěžovala si na bolesti ruky a nemohla se zvednout. V bytě byl slyšet štěkot psa.

Strážníkům se podařilo otevřít ventilačku, přes kterou se přivolaní hasiči dostali do bytu a pomohli ženě zpět do invalidního vozíku. Protože si stěžovala na bolest ruky a motání hlavy, byla na místo přivolána zdravotnická záchranná služba, která ji odvezla do nemocnice. Než se vrátila domů, tak se o jejího psa postarala městská policie.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru