Promítací sál. Rozhlédněte se kolem dokola. Foto: Oldřich Hájek
Promítací sál. Rozhlédněte se kolem dokola. Foto: Oldřich Hájek
Chomutov

Klášterec nad Ohří – Po rozsáhlé rekonstrukci se v úterý večer slavnostně otevřelo v Klášterci nad Ohří Kino Egerie. Slavnostně zde byla přestřižena filmová páska a kino požehnal farář.

 

Když nyní vejdete dovnitř, prostory asi nepoznáte. Ve zvláštním obloukovém designu na vás v předsálí hledí ty největší světové hvězdy v nadživotní velikosti, můžete se zde občerstvit i posedět. V překvapení zůstanete i poté, co vejdete do sálu. Ze dvou stovek sedaček jich zbylo 117. Vlastně to nejsou sedačky, ale pohodlná rudá křesla, kde je více prostoru pro nohy. O jedinečný zvuk se stará nejmodernější tříprostorový systém Auro 11.1. Lepšímu zvuku pomáhají také akustické obklady uvnitř promítacího sálu.0702kinoegerie

Část hlediště je zcela bezbariérová. Pro větší bezpečnost diváků je přímo z promítacího sálu vybudován únikový východ s rampou.

Prakticky nová budova s interiéry a vybavením ale také nebyla zadarmo, jde o přibližně čtrnáct milionů korun bez DPH.
Za to kromě nového vybavení a zázemí také přibyly chodníky kolem budovy bylo zrekonstruované parkoviště podél budovy.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru