Ústecký kraj, Most - Dva pohodáři – Martin Fajner a Tomáš Kumhala, před rokem založili firmu Úklid Pohoda. Ani oni nečekali, že zvláště na Mostecku bude jejich rozjezd tak raketový.

2301pohoda1

Loni na jaře byl asi na Mostecku jen málokdo, jehož pohled by nezaznamenal heslo Přeci si nebudeme uklízet chodby jak za totáče! Byla to trefa do černého. Společně s jejich nadšením do nového podnikání, osobním nasazením do úklidu i výraznou propagací vedla jejich snaha k úspěchu. „Směle můžeme říct, že z hlediska obratu jsme největší úklidovka na Mostecku. Devadesát procent našich zakázek je úklid společných prostor v panelových domech. Byla to díra na trhu, kterou jsme zaplnili. Zbytek tvoří úklid kanceláří, ale i soukromých domů a bytů,“ vyjmenovává činnosti firmy jednatel Martin Fajner.

Je nadšený, že se podnikání daří, stejně tak ho těší, že může poskytnout přivýdělek až pěti desítkám lidí. „Máme jednoho zaměstnance na hlavní pracovní poměr, zbytek tvoří lidé, kteří s námi pracují na dohodu. Vyhovuje jim, že si mohou zvolit, kolik hodin odpracují, i který den v týdnu,“ podotýká Fajner. Zájemcům se vyplatí sledovat profil firmy na webu facebook, kde jednatelé průběžně vyvěšují výzvy pro najímání nových spolupracovníků. Nejen na Mostecku. „Působíme nejen v Mostě a Litvínově, ale i Žatci, Chomutově, Kadani, Jirkově, Teplicích a samozřejmě na Meziboří,“ vyjmenovává lokality Martin Fajner.

Protože oba společníci vědí, že za úspěchem stojí dobře odvedená práce, skvělé ceny a dobrá pověst, dbají na výběr nových spolupracovníků. „Samozřejmě, že zájemce o práci projde pohovorem. Nedělá nám problém se i člověku sami ozvat, když právě nemá kredit. Už máme vychytané mechanismy jak poznat, že člověk opravdu chce dělat. A samozřejmá je kontrola, jak svou práci odvedl,“ vysvětluje manažer Tomáš Kumhala, pod nějž výběr lidí spadá.

Ani jednoho z mladíků však úspěch neukolébal, dále chtějí expandovat. „Ať si každý spočítá, jak drahocenný je jeho čas, podívá se na náš web (odkaz zde) na ceny a uvědomí si, jak zbytečné je ztrácet volný čas úklidem společných prostor domu. A nejen těch. V dnešní uspěchané době se opravdu vyplatí svěřit úklid nám,“ dodávají na závěr podnikatelé.

2301pohoda2

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru