Chomutov - Krajská zdravotní přijala ve svých nemocnicích opatření kvůli epidemiologické situaci v Ústeckém kraji. Kde všude platí zákaz návštěv?

1001nemocniceopatreni

Ilustrační foto: e-deniky.cz

Vzhledem k vývoji epidemiologické situace, týkající se akutních respiračních onemocnění v Ústeckém kraji, se rozhodl MUDr. Jiří Mrázek, náměstek pro zdravotní péči Krajské zdravotní, doporučit příbuzným hospitalizovaných pacientů v nemocnicích v Děčíně, Ústí nad Labem a Chomutově omezit návštěvy na rizikových stanicích, jako jsou anesteziologicko-resuscitační oddělení (ARO), jednotkách intenzivní péče (JIP), odděleních následné péče (ONP) a novorozeneckých odděleních.

V teplické a mostecké nemocnici na rizikových stanicích již zákaz platí. Vývoj epidemiologické situace Krajská zdravotní bude nadále sledovat v koordinaci s Krajskou hygienickou stanicí v Ústí nad Labem. O případných změnách budou pacienti a návštěvníci nemocnic Krajské zdravotní informováni.

Doporučení omezení návštěv se týká výše vyjmenovaných oddělení:

  • Krajské zdravotní, a. s. – Nemocnice Děčín, o. z.
  • Krajské zdravotní, a. s. – Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, o. z.
  • Krajské zdravotní, a. s. – Nemocnice Chomutov, o. z.

Zákaz návštěv se týká vyjmenovaných oddělení:

  • Krajské zdravotní, a. s. – Nemocnice Teplice, o. z. (Zákaz návštěv platí na anesteziologicko- resuscitačním oddělení, jednotce intenzivní péče chirurgického oddělení, na neurologickém oddělení, interním oddělení a oddělení následné péče).
  • Krajské zdravotní, a. s. – Nemocnice Most, o. z. (Zákaz návštěv platí na všech jednotkách intenzivní péče a doporučení omezení návštěv na oddělení následné péče).
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru