Chomutov – Prvním občánkem roku 2017 v Chomutově je Tobiáš Chloupek. Narodil se čtyři hodiny po Silvestrovské půlnoci a maminku svým brzkým příchodem na svět velmi překvapil.

0501miminkochomutov

Tobiášek s maminkou. Zdroj: facebook město Chomutov

Tobiášek přišel na svět v chomutovské porodnici 1. ledna přesně ve 4.07 hodin. Vážil 2200 gramů a měřil 46 centimetrů. Maminka s tím, že by měla porodit na Silvestra, vůbec nepočítala. “Bylo to pro nás veliké překvapení, protože se měl Tobiášek narodit až za tři týdny, takže jsme nečekaně Silvestr strávili v nemocnici,” řekla.

Vůbec prvním miminkem roku 2017 v Ústeckém kraji se stal malý Pepíček, který přišel na svět v ústecké Masarykově nemocnici už v 1.47 hodin. Narodil se mamince Lucii Thiemové z Ústí nad Labem, po porodu vážil téměř tři kila a měřil 48 centimetrů.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru