Ústecký kraj – Chodníky zasypané sněhem, silnice, ze kterých silničáři nestíhají odklízet čerstvě napadaný sníh. V kraji je aktuálně několik havárií. Nejvíce se jich ráno stalo na Chomutovsku.

0401snezeni

Meteorologům předpověď na silné sněžení konečně vyšla a jejich varování platí až do čtvrtečního večera. Na otevřených místech se mohou tvořit sněhové jazyky přes silnice, vozovky mohou být namrzlé. Ve vyšších polohách okresu napadlo zatím deset až patnáct centimetrů sněhu.

Poznalo to už několik řidičů. Záchranné a vyprošťovací práce probíhají od půl osmé u Havraně, kde automobil dostal smyk a skončil na střeše.

U Droužkovic na Chomutovsku skončilo v příkopu další vozidlo, u Otvic se srazila dvě osobní vozidla. Nehody by měly být podle prvních informací bez zranění. Naposledy v osm hodin havaroval kamion u Hrušovan na dálnici D7, blokuje vozovku ke středovým svodidlům. U Vilémova jsou rovněž dvě havarovaná vozidla na zbytcích sněhu a ledu.

Dvě havarovaná auta jsou také v ulici Na Rondelu v Ústí nad Labem. V Novosedlicích u Teplic probíhá v Trnovanské ulici vyšetřování nehody, při které došlo ke srážce vozu s chodcem, který utrpěl zranění.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru