Chomutov – Na parkovišti v Chomutově vybouchlo a následně shořelo osobní auto. Požár vozu způsobil sám řidič, který se auto opakovaně snažil nastartovat, až došlo k technické závadě. Událost zaznamenala městská kamera.

0301autohorici

Strážník se snaží hasit hořící auto. Zdroj: Měp Chomutov

Tento bizarní případ se stal už před vánočními svátky, teď o něm informovali strážníci. Na parkovišti nedaleko služebny městské policie se poměrně problémový občan Chomutova snažil v noci nastartovat auto a vůz túroval tak dlouho, až se z kapoty začal valit dým. Když řidič viděl, že auto začíná hořet, tak vystoupil. Ještě se sice chvíli pokoušel vůz hasit, ale poté rychle odešel do bezpečné vzdálenosti. Pár vteřin na to, auto vybouchlo.

Strážníci doutnající auto a pobíhajícího řidiče viděli na kameře a okamžitě mu přijeli na pomoc. Když dorazili na místo, byl ale už celý vůz v plamenech a hasicím přístrojem oheň zlikvidovat nešlo. Strážníci proto museli zavolat hasiče.

Oheň automobil během pár minut celý zničil a poškodil i vedle stojící vůz. Případ si na místě převzala státní policie.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru