Kadaň – Pokutě se nejspíš nevyhne prodejce z Kadaně, který prodal zábavnou pyrotechniku dítěti. Chlapce s petardami totiž nachytali strážníci a hoch se přiznal, kde je koupil.

3012pyrotechnika

Ilustrační foto

Případ se stal v Kadani už před Vánoci, teď o něm informovala městská policie. Skupinka sedmi dětí se boucháním zábavné pyrotechniky bavila na zastávce v Chomutovské ulici. Petardy měl u sebe jeden chlapec, který se k jejich házení přiznal a hlídce městské policie též řekl, kde je zakoupil.

Strážníci kontaktovali prodavače. Ten sice připustil, že dítěti petardy prodal, ale bránil se tím, že mu hoch tvrdil, že ho pro ně posílá babička.

Nezletilého chlapce předali strážníci rodičům. Protože prodej pyrotechniky osobám mladším 15 let je porušením zákona, byl případ předán správnímu orgánu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru