Policisté už vědí, kdo vyhrožoval bombou v Základní škole Březenecká. Pachatele ale nepotrestají!
POLICISTÉ PŘED BUDOVOU ŠKOLY. FOTO: ČTENÁŘ
Chomutov

Chomutov - Policisté vypátrali pachatele, který minulý týden v pondělí ráno vyhrožoval bombou v chomutovské Základní škole Březenecká. Volajícím bylo nezletilé dítě.

Anonym nahlásil bombu ještě před začátkem vyučování, tedy před osmou hodinou ranní. Školu museli opustit učitelé i žáci (v budově bylo v tu chvíli asi 50 pracovníků a 80 dětí) a celý objekt byl prohledán. Žádný podezřelý předmět policisté nenalezli.

Nyní se policistům podařilo zjistit, že na linku 112 zavolalo nezletilé dítě, tedy osoba mladší 15 let. Více k totožnosti pachatele neuvedli. “Vzhledem k věku pachatele nebude ve věci vedeno trestní řízení. Policisté však skutek předloží prostřednictvím státního zastupitelství příslušnému soudu k dalšímu opatření,” uvedla k případu policejní mluvčí Marie Pivková.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru