Policisté hledali záhadně zmizelou plechovku plnou peněz, případ měl nakonec prozaické rozuzlení
Ilustrační foto Zdroj: CC0
Chomutov

Kadaň - Kuriózní případ řešili nedávno policisté v Kadani. Jistý muž přišel na policejní oddělení nahlásit krádež plechovky s penězi, která nepochopitelně zmizela z domu. Nakonec se ukázalo, že vše bylo úplně jinak.

Policisté v Kadani vyšetřovali údajnou krádež peněz od konce října. Muž, který celou událost nahlásil, vypověděl, že mu zřejmě někdo sebral necelých 6 tisíc korun. Peníze si uložil od plechovky od nápoje, tu nechal v místnosti rodinného domu a plechovka náhle zmizela.

Muž si to nedovedl vysvětlit jinak, než že mu ji někdo ukradl. Záhy se ale ukázalo, že celá záhada má prozaičtější vysvětlení. “Oznamovatel přišel o několik dnů později na policii znovu a uvedl, že plechovku našel zapadlou mezi věcmi, z peněž nic nechybělo,” vysvětlila policejní mluvčí Marie Pivková.

Policisté tak mohli přestat pátrat po zloději a vyšetřování případu odložit.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru