VIDEO: Takto skončilo auto, které srazilo pracovníka údržby. Podívejte se na místo nehody
Poškozený automobil, který srazil pracovníka údržby. Foto: čtenář
Chomutov

Chomutov - Jak se mohl řidič v SUV střetnout v levém pruhu s technikou údržby silnic a přitom velmi těžce zranit jednoho jejího pracovníka? Projeli jsme místo čtvrteční tragické nehody na silnici č. 13 ve směru z Mostu do Chomutova.

V úseku u mimoúrovňové křižovatky pod čerpací stanicí Shell je mírná levotočivá zatáčka, rychlost je zde omezena na 70 kilometrů v hodině. Místo jsme projeli za stejných klimatických podmínek a v obdobném čase, jako se stala vážná nehoda.

Policisté zatím neřekli, co bylo příčinou havárie, na vyšetřování nehody pracují. Při projíždění místa, i kdyby práce na silnici nebyly řádně označené, má řidič jedoucí v levém pruhu maximální předepsanou rychlostí minimálně pět a více vteřin, aby reagoval na náhlou překážku. Dokládá to video pořízené palubní kamerou. I když řidiče může mírně oslňovat Slunce, situace je i nadále přiměřeně přehledná, ve výhledu nebrání prudká zatáčka ani vegetace.

Jednou z příčin tak může být příliš vysoká rychlost nebo nepozornost, stejně tak ale může jít o kombinaci více faktorů, které se podepsaly na neštěstí.

Snímky z místa nehody a bližší informace od policie přinášíme zde.

https://www.youtube.com/watch?v=jFdH3Diw__E

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru