Chomutov - Chcete získat originální zápasový dres chomutovských Pirátů už nyní a nečekat až po skončení sezóny? Máte jedinečnou příležitost. Zapojte se do charitativní aukce, jejíž výtěžek půjde na pomoc skalnímu fanouškovi Pirátů, kterého zákeřná nemoc upoutala na invalidní vozík.

Vladimír Růžička. Foto: Piráti Chomutov

Hokejový útočník Vladimír Růžička se před časem rozhodl pro změnu čísla. Aby uctil památku své zesnulé maminky, nosí nově na dresu číslo 62, což je ročník narození jeho mámy. Obě varianty dresu s předchozím číslem 89 se tak stávají unikátní relikvií a jsou nyní k mání ve výjimečné charitativní aukci, jejíž výtěžek půjde na pomoc velkému fanouškovi Pirátů 24letému Janu Moravcovi. Ten trpí mukopolysacharidozou a potřebuje se svým stejně postiženým bratrem nové prostorné auto pro dva invalidní vozíky s autojeřábem, aby mohli dojíždět za lékařem.

Aukce odstartovala ve čtvrtek 29. září v 16.00 hodin a skončí o dva týdny později ve čtvrtek 13. října v 18.00 hodin. V následujících dvou týdnech budete mít tedy možnost přihazovat a dres získat. 

Mukopolysacharidosa je vrozené dědičně podmíněné onemocnění látkové výměny. Choroba je způsobena absencí životně důležitého enzymu v buňkách. Absence tohoto enzymu má za následek střádání škodlivých látek v tkáních, čímž dochází k těžkým poruchám orgánů. Děti s touto vzácnou nemocí se zpočátku vyvíjejí většinou normálně, nemoc se projeví až po nějaké době.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru