Červený Hrádek – Již tradiční Mistrovství ve vaření svíčkové se bude konat v sobotu 3. září na Červeném Hrádku u Jirkova. Opět se uskuteční i soutěž v pojídání knedlíků.

Moderovat celou soutěž bude opět populární  herec Martin Zounar. Foto:facebook/Mistrovství ve svíčkové

Kdo si myslím, že vaří tu nejlepší svíčkovou, tak by určitě neměl na Červeném Hrádku chybět. Podle organizátorů to ještě před pár dny vypadalo tak, že tu nejlepší svíčkovou svedou jen muži. Ve startovní listině totiž byla zapsané pouze jediná žena.

Hlavní program začne ve 14.00 hodin. Moderovat celou soutěž bude opět populární herec Martin Zounar. V porotě zasedne muzikálový zpěvák Marián Vojtko, gastroodborník Václav Jirásek, muzikálová zpěvačka Míša Nosková, herečka Jitka Smutná, herec Mario Kubec a jirkovský starosta Radek Štejnar. Pořadatelé letos připravili mimo jiné také ochutnávku vín z nedalekých Chrámců, kde se pěstují i košer vína.

Program Mistrovství ve svíčkové

10,00 7. výstava ZO ČZS Jirkov
13,00 Jožka Šmukař s cimbálovkou
14,00 Soutěž o nejlepší svíčkovou
15,00 Cirkus Žebřík – Loutky, které nikde nechtěli (nádvoří zámku)
16,00 Soutěž v pojídání knedlíků (zápisné 50,- Kč)
17,00 Honza Vyčítal a Greenhorns

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru