Opilá Chomutovanka řádila v panelovém domě. Močila na chodbě a nadávala strážníkům
ilustrační foto: e-deniky.cz
Chomutov

Chomutov - V ulici Karla Buriana v Chomutově se po chodbě jednoho z panelových domů měla procházet podnapilá žena, která svým chováním rušila tamní obyvatele, s čímž se oznamovatel obrátil na městskou policii.

Po příjezdu hlídky na místo jim dále oznamovatel sdělil, že tato žena tu kdysi bydlela, na chodbě dělá hluk a dokonce se vymočila u vstupu do sklepa. Ta byla strážníky nalezena v nejvyšším patře a byla evidentně ve velice podroušeném stavu. Před domem pokřikovala a hvízdala a nedbala na nastalý noční klid, na který jí strážníci několikrát upozorňovali. Opakovaně byla vyzvána k prokázání totožnosti, ale v jejím stavu nebylo divu, že těchto výzev neuposlechla a musela být převezena na PČR, kde byla její totožnost ověřena.

Během úředního jednání se strážníky byla žena vulgární a po provedené orientační dechové zkoušce bylo zřejmé, že její nevybíravý slovník podpořilo veliké množství alkoholu, jelikož výsledek byl 1,92 promile. Svým jednáním žena naplnila skutkovou podstatu přestupků proti veřejnému pořádku, což bylo s ohledem na její stav postoupeno příslušnému správnímu orgánu magistrátu města Chomutova k projednání.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru