Víkendová tragédie u Března. Při střetu dvou aut zahynula důchodkyně. Pro řidiče (83 let) musel přiletět vrtulník
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutovsko - Tragická dopravní nehoda se stala o víkendu na Chomutovsku. Při střetu dvou vozidel zemřela 72letá důchodkyně.

K nehodě došlo v sobotu před pátou hodinou odpolední na silnici 568 od Března na Chomutov. Střetla se tady Škoda Felicie s peugeotem. Felicii řídil 83letý motorista z Prahy, který v jednu chvíli sjel mimo vozovku, dostal se s autem do protisměru, poté narazil do protijedoucího vozidla. "Z dosud nezjištěných příčin zřejmě sjel řidič na krajnici, vozidlo se dostalo do smyku a bočně narazilo do protijedoucího auta," popsala nehodu policejní mluvčí Marie Pivková.

Řidič felicie utrpěl při střetu těžká zranění, se kterými byl přepraven letecky do nemocnice, jeho 72letá spolujezdkyně bohužel nehodu nepřežila. Dva cestující v peugeotu měli být zraněni jen lehce. “Příčinu nehody policisté vyšetřují,” řekla policejní mluvčí Marie Pivková.

Během víkendu, od pátku do neděle, vyjížděli dopravní policisté v Ústeckém kraji k řešení 99 dopravních nehod a havárií, na Chomutovsku se jich stalo jedenáct. V pátek došlo v Ústeckém kraji k 26 nehodám, v sobotu k 38 a v neděli k 35 nehodám. Mimo tragické nehody na Chomutovsku, byli během bouraček v kraji ještě tři lidé zraněni těžce, lehké zranění utrpělo 27 osob.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru