Trojice mladíků zastavovala v noci auta. Chtěli prodat kradený notebook?
Záznam z kamerového systému. Zdroj: Měp Kadaň
Chomutov

Kadaň - Opravdu podivně se v noci v Kadani chovali tři mladí muži. S notebookem v ruce se snažili zastavit projíždějící vozidla. Trojice si díky kamerám všimli strážníci, kteří okamžitě začali zjišťovat, co to mladíci na ulici vlastně vyvádí. 

Obsluha kamerového systému zaznamenala ve dvě hodiny ráno podezřelé chování trojice osob v ulici Kpt. Jaroše. Zdálo se, že se pokouší zastavovat projíždějící vozidla s úmyslem prodat notebook, který měly u sebe. Strážníci pojali podezření, že by počítač mohl pocházet z krádeže a vydali se na místo.

Mladí muži se po příjezdu strážníků dali na útěk. Dva z nich zadržela hlídka v Golovinově ulici. Třetí osobou byl nezletilec z Prunéřova. Muži tvrdili, že notebook našli. V té době neměla policie hlášení o jeho krádeži. Byl proto předán do ztrát a nálezů.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru