Ve fontáně na Studentském náměstí se vytvořila pěna. Na svědomí to měly dvě děti
Ilustrační foto
Chomutov

 Kadaň - Kuriózní případ řešili před několika dny strážníci kadaňské městské policie. Dvě děti se rozhodly udělat si ve fontáně na Studentském náměstí bublinkovou koupel.

Případ se stal 5. srpna, teď o něm strážníci informovali. Do tryskající fontány na náměstí vylily dvě desetileté dívky dva sprchové šampony. Následně se na vodě vytvořil pěna.

Obaly od šamponů strážníci na místě zajistili. Matku jedné z dívek, která byla na Studentském náměstí přítomna, hlídka upozornila, že do městské fontány nelze rozhodně nic nalévat, i když se jedná “jen” o šampon. Následně byl prostor fontány uzavřen a bylo provedeno vyčištění trysek.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru