Neviděli jste ho? Na tohoto muže z Kadaně vydal soud příkaz k zatčení
Hledaný muž. Zdroj: Policie ČR
Chomutov

Chomutov - Policisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání po 24leté Jaroslavu Dvořákovi z Kadaně Na Podlesí. Na dotyčného vydal soud příkaz k zatčení pro trestné činy zanedbání povinné výživy. 

Hledaný muž je 170 až 175 centimetrů vysoký. Policie ho hledá už od poloviny června. V tuto chvíli žádá veřejnost o spolupráci. “Jakékoli informace k hledanému muži zavolejte prosím na bezplatnou linku 158 nebo přímo kriminalistům do Kadaně na telefon 702 150 132, popřípadě můžete použít i e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.,” sdělila policejní mluvčí Marie Pivková.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru